dragonstears-cover-front low

Кръстю Мушкаров пусна нова версия на „Сълзите на дракона“

Романът може да бъде поръчан в своята нова преработена и допълнена версия.

Изображение с име: dragonstears-cover-front_lowРоманът „Сълзите на дракона“ от Кръстю Мушкаров може и да не е бестселър с огромно издателство зад гърба си, но през годините успя да покори сърцата на ценителите и дори взе награда – драконът Риналу от книгата беше отличен като български герой на годината от клуб „Цитаделата“ през 2017 г.

Сега авторът е публикувал преработена и допълнена версия на романа си. В нея се помещават всичките девет глави, а корицата е дело на Катерина Сърнева, която живее в Канада.

„Сълзите на дракона“ е разказ за едно вълнуващо приключение на две вълшебни същества – вещица и дракон. Останали сами в жестокия свят, събрани от ясновидещата съдба или от сляпата случайност, те откриват, че за оцеляването си зависят един от друг. Могъщи сили се опитват да ги използват, да ги разделят и дори да ги унищожат. Преследвани от жестоки войници и страховити нерфолди, те могат да оцелеят само заедно. И само заедно могат да победят.

Една приказна история за доверие и приятелство. И за това колко е важно да запазиш човешкото и драконското у себе си.

Можете да си поръчате книгата лично от автора на цена от 16 лева, а в комплект със сборника му „Перо от акула“ – за 25 лева. Ако пък предпочитате да я прочетете в електронен вариант – достъпна е в такъв безплатно. Можете да си я свалите от сайта на автора.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата