the adam project

Райън Рейнолдс спасява света с младата си версия

Трейлъри за филма „Проектът Адам“.

Netflix продължава да залага на филми, които успешно биха минали по кината. Една от най-големите холивудски звезди в момента, Райън Рейнолдс, участва в „Проектът Адам“ – филм за пътуване във времето, в който неговият герой и 12-годишната му версия спасяват света. В The Adam Project ще има много екшън и зрелища, но също така хумор и сърце. Точно формулата, която е най-успешна напоследък. Дори сравняват филма с творчеството на Стивън Спилбърг, а защо – ще разберете от кадрите по-долу. Вижте основния му трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рейнолдс играе Адам – пътешественик във времето, който катастрофира в настоящето докато се опитва да спаси бъдещето. Той се среща с 12-годишния си аз и заедно с него трябва да намери баща си (Марк Ръфало), който е починал в бъдещето, но в настоящето е още жив и може да му помогне да се върне в своето време.

Режисьор е Шон Леви, а в главните роли виждаме също Зоуи Салдана („Пазители на галактиката“, „Аватар“, „Стар Трек“) и Дженифър Гарнър („Наричана още“, „Електра“).

Преди време беше пуснат и тийзър, който също е доста добър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

По всичко личи, че филмът се цели високо и има всички шансове да се хареса на феновете на „Свободен играч“. Ако е направен както трябва, би могъл да се бори и за престижно място в нашата класация за филмите на 2022. Доста е интересно, че филм с толкова звезди изобщо няма да минава по кината, а ще бъде достъпен само за абонатите на Netflix.

Премиерата е на 11 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата