1 коментар
American-Horror-Story-Asylum-american-horror-story-32431054-1600-1200

American Horror Story ще има трети сезон

Сериалът чупи рекорди с втория си сезон, който продължава да се излъчва с феноменални рейтинги в САЩ.

Изображение с име: AHS asylum dddАко следите „Американска история на ужасите“ / „Зловеща семейна история“, то вероятно няма да се изненадате, че сериалът е подновен за нов сезон. През есента на 2013 година ще видим нови 13 епизода с ужаси!

Новината идва още преди текущият сезон да се е преполовил, но в нея няма нищо шокиращо – рейтингите са повече от добри за кабелната телевизия FX. Тенденцията почти всеки следващ епизод да бъде гледан от повече зрители през дебютната му година, когато историята беше за обитавана от призраци къща, се запазва и сега. Още по-радостната новина е, че сериалът е номер три по гледаемост за часа, в който се излъчва – над него са само X Factor и Modern Family. Като за кабеларка, никак не е зле!

Разбира се, още не знаем каква ще е историята за трети сезон, но пък отрано имаме добри новини за актьорския състав – Джесика Ланг пак ще оглави каста в новия сюжет. Миналата година тя спечели Еми за ролята си в American Horror Story, като и тази продължава да радва с брилянтна игра. Естествено, ще има и други завръщащи се актьори в нови роли, но още няма конкретни имена. Никой няма да се учуди обаче, ако и Закари Куинто е сред тях. „Обожавам работата си в моменат и хората, с които я върша. Сигурен съм, че ако плановете на Раян Мъфи за трети сезон включват и мен, ще ми се обадят“ е казал той в интервю.

Текущият сезон с подзаглавие Asylum се развива в институция за криминално проявени душевно болни. Тя се управлява с желязна ръка от сестра Джуд, монахиня с тъмно минало. Но въпреки строгостта й, пациентите не са в безопасност сред стените на лудницата. Нацисти, серийни убийци, мутанти, извънземни и какво ли още не правят нощите им неспокойни. В главните роли са Джесика Ланг, Сара Полсън, Еван Питърс, Джеймс Кромуел, Закари Куинто, Лили Рейб, Лизи Брошер, Джоузеф Фийнс, а сред гостите се открояват Франсис Конрой и Адам Левин.

Следващата седмица ще излезе епизод 2.06, озаглавен The Origins of Monstrosity. Вижте промо-клипчето за него:

http://www.youtube.com/watch?v=Ikx7VLddpwg

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата