sabrina-white-hair

Chilling Adventures of Sabrina подновен за 3. и 4. сезон

Netflix се наслаждават на успех със сериала.

Тази година излязоха 11 епизода на „Смразяващите приключения на Сабрина“ – десет като първи сезон и един като коледен спешъл. Още преди премиерата му стана ясно, че вече има подновяване за втори сезон, който ще излезе още през април 2019 и вече се снима.

Явно сериалът се гледа и харесва много, защото вчера Netflix обявиха, че го подновяват за трети и четвърти сезон! Новината идва с кратко клипче, в което Салем си играе с червена топка.

Очевидно разклонението на „Ривърдейл“ се приема добре, въпреки че Netflix не пуска рейтинги. Сериалът е популярен в социалните мрежи и е харесван от зрители и критици. Семейната история на Спелманови има още много какво да предложи, а междувременно Сатаната и привидно простосмъртните (всички приятели на Сабрина вече имат някаква връзка със свръхестественото) само са загатнали за своя потенциал. Все още не се знае дали ще има кросоувър епизод, в който героите на Riverdale ще се срещнат с тези от Chilling Adventures of Sabrina, но това е едно от желанията на феновете.

Обявено е, че новите серии ще бъдат заснети още през 2019 г., което означава, че е възможно сериалът да пуска по два сезона на година. Все пак, първите серии излязоха през октомври, а следващите предстоят само половин година след това. Може би това ще е първата продукция на Netflix, която бълва епизоди със скоростта на старите сериали, които пускаха по 10-12 на полугодие.

Втори сезон излиза на 5 април по Netflix.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата