Pentagram-tt

ЧоБи ви кани на литературно четене на „Пентаграм“

Сборникът на Атанас П. Славов търси своите нови читатели.

Pentagram-korica-eАко се интересувате от българска фантастика, а не сте чели нищо на Атанас П. Славов, фондация „Човешката библиотека“ ви дава шанс да се запознаете с него. След като издаде сборника „Пентаграм“, в който са събрани най-култовите произведения на автора за 40-годишния му творчески път, фондацията ще акцентира на популяризацията му.

Част от нея е предстоящото утре събитие – литературно четене на 27 февруари (събота) – 18 ч., Книжен център „Славейков“. Той се намира на пл. Славейков 7 в книжарницата за книги-игри в големия безистен вдясно срещу опакования фонтан.

„Пентаграм“ не е единична случка. Той е резултатът от цял живот случки. Четиресет години безспирно, неуморимо търсене. За отговори на въпроси, които повечето от нас не задават дори в сънищата си. Например: Какви оръжия – ако изобщо – би използвала цивилизация, по-развита от нас? Къде е мястото на визионера, изпреварил недостижимо съвременниците си? Как се преживява смъртта в свят, където всичко е (осезаемо) свързано? Къде се крият вампирите – истинските вампири? И още, и още… Въпроси, побрали един живот.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата