Creepshow-Season-2

Creepshow подновен за трети сезон – трейлър за втори

Чакат ни още епизоди от уеб сериала.

След поредицата новини за спрени сериали, сега най-накрая имаме новина за подновяване – макар и да е за малко сериалче, което май почти никой в България не гледа (то няма и легален начин да се гледа у нас).

Става дума за Creepshow – хорър антологията, вдъхновена от едноименния филм и предвождана от Грег Никотеро (сериалите от вселената на „Стрелата“). Епизодите му се пускат по американската стрийминг платформа Shudder, както и в AMC+.

Премиерата на втори сезон предстои на 1 април тази година. Но повече от месец преди нея, продуцентите са убедени, че искат още, и затова вече са поръчали трети сезон. В него ще има нови 6 епизода, които вероятно ще излязат през 2022 г. Първи сезон излезе през 2019, а през 2020 имаше само два специални епизода (но предвид COVID19 това пак не е малко). Във втори сезон има и един скандален епизод, който е оттеглен от програмата. В него главна роля щеше да играе Мерилин Менсън, но след обвинения за сексуален тормоз срещу него, продуцентите са решили да не го показват. Ето и трейлъра към идните 9 епизода, а за следващите 6 ще почакаме известно време:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата