acfw

Да се излекуваме от живота

Гор Вербински провокира със следващия си филм – A Cure for Wellness – трейлър и нестандартни реклами.

https://www.youtube.com/watch?v=06jfhZzlzYQ

Гор Вербински не е известен с дълбокомислени психологически и философски филми – той стана известен с хоръра „Предизвестена смърт“, а след това изгради кариерата си, режисирайки три от филмите по „Карибски пирати“ с Джони Деп. Най-големият му неуспех беше „Самотният рейнджър“, но дори той беше забавен и приятен филм, макар и недооценен.

Следващият му проект е малко по-скромен откъм бюджет, но по-интригуващ откъм замисъл и рекламна кампания. Става дума за трилъра A Cure for Wellness. В главните роли са Дейн ДеХаан, Миа Гот и Джейсън Айзъкс, а сценарият е на Джъстин Хейт („Самотният рейнджър“). Разказва се за млад офис служител, изпратен да прибере директора на компанията, в която работи, от високопрофилен, но мистериозен СПА център в швейцарските Алпи. Той бързо придобива впечатлението, че чудодейните процедури не са това, което изглеждат. Когато започва да разкрива ужасяващите тайни на мястото, неговият разум е поставен на изпитание, а лекарите го диагностицират със същата болест, от която лекуват останалите си гости.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В края на трейлъра виждате линкове към другите три рекламни клипчета – те са в стила на тийзъра по-горе – странни и зловещи, дори леко депресивни и самоубийствени („осъзнайте безсмислеността на съществуването си и се оставете земята да ви зарине…“?!). В комбинация със самия трейлър, филмът изглежда като доста обещаващ трилър. Премиерата е на 17 февруари 2017.

 

As you’ll see in the trailer below, the movie looks all kinds of weird and creepy. And what’s with all the nearly-nude (and dead?) people in those water tanks? I’m intrigued. How about you? A Cure for Wellness opens on Feb. 17, 2017.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата