2 коментара
naomi

DC-вселената по CW се разширява с още един сериал

Наоми е новата супергероиня в света на Супермен и Стрелата.

Ако „Стрелата“, „Светкавицата“, „Легендите на утрешния ден“, „Супергърл“, „Батуоман“, „Черната светкавица“, „Супермен и Лоис“ и „Старгърл“ са ви малко (надявам се да не пропускам някой), то скоро ще можете да се насладите на ОЩЕ един нов сериал от същата комиксова супергеройска вселена, по-долнопробен от всички досега. Той се казва „Наоми“ и в първи сезон няма да има връзки с вече познатите персонажи (освен едно бързо прелитане на Супермен), но в следващите вероятно такива ще започнат да се появяват под формата на пресичания (кросоувър евенти) и гостувания на герои от сестринските продукции. „Наоми“ ще се излъчва по американската кабеларка CW след „Супермен и Лоис“ във вторничните вечери, което значи, че до нашите торенти ще стига всяка сряда. Не че ще има много желаещи, ако се съди по качеството на кадрите по-долу.

Създател на сериала е Ейва Дювернай, която направи недотам успешния филм на Дисни „Гънка във времето“. Той ще бъде адаптация на едноименния комикс. В него се разказва за чернокожа тийнейджърка, Наоми Макдъфи, която преживява мистериозно свръхестествено бедствие в родния си град. Събитието й позволява да разбере и последва скритата си съдба. В главната роля е Кейси Уолфал, участват още Бари Уотсън, Мари-Чарлс Джоунс, Музам Макар, Кранстън Джонсън и Александър Рейт. Вижте трейлъра, ако ви стиска:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересна новина от последните дни е, че телевизионният канал CW е обявен за продажба. Оказва се, че телевизията отдавна е на загуба и си търси сериозен инвеститор, който да поеме продукциите й. Възможно е повечето й сериали да се пренасочат към HBO Max, както и направо да бъдат спрени в недалечно бъдеще. Засега обаче е рано да се притесняваме – все пак продуцентите в този екип винаги са били щедри и са давали възможност на сериалите си да завършат по естествен път.

Naomi започва на 11 януари американско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата