deadpool tt

„Дедпул 2“ с версия за деца

Излиза цензурирана версия на втория филм за цапнатия в устата супергерой.

Едва ли в България е голям проблем за дете под 16 години да гледа поредицата Deadpool. Дори в някое кино да ви направят проблем, винаги има и други начини да се сдобиете с филма. В Китай обаче (там все още си имат комунизъм) ръсенето на простотии от екрана е голям проблем и именно заради него Deadpool 2 въобще не е бил показван, а в САЩ разпоредителите в кината следят за възрастта на зрителите. Дори да го нямаше този проблем, мнозина се питат дали би било възможно Уейд Уилсън да съществува в познатия ни забавен вид, ако не му се позволяваше да говори мръсотии. Е, новата версия на „Дедпул 2“, озаглавена Once Upon a Deadpool ще реши всички тези въпроси и проблеми. Той ще представлява малко по-различна версия не вече миналия по кината филм, която ще е подходяща и за деца. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Видимо, ще има немалко нови сцени в тази версия, а чувството за хумор ще си остане същото, просто без откровени псувни. Рейтингът R (забранено за лица под 16 години) може вече да е знаков за поредицата „Дедпул“, но явно има начин филмите да се реализират и в по-приличен вид, без да загубят от чара си.

У нас едва ли ще има прожекции, но в САЩ доста кина ще го показват в двете седмици преди Коледа. На всичкото отгоре, Райън Рейнолдс е настоял пред Fox по един долар от цената на всеки закупен билет да бъде подаряван за благотворителната инициатива за борба с рака на име Fuck Cancer (преименувана за целите на филма на Fudge Cancer). Така хем децата ще могат легално да гледат „Дедпул 2“, хем върлите възрастни фенове ще имат повод да се насладят на филма още веднъж, хем ще се направи и добро дело.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата