1 коментар
wish

Дисни пробва с нещо оригинално?

Трейлър за филма „Желание“.

През последните години Дисни се занимава основно с разклонения на по-успешните си поредици (като „Отмъстителите“ и „Междузвездни войни“) и игрални римейкове на обичани техни анимации от миналото (като римейковете далеч не са толкова обичани – справка: „Малката русалка“).

Сега, явно схванали, че хората все някога ще започнат да се уморяват от изтърканата формула, в Дисни са решили съвсем леко да я поизтъркат и да пробват с нова история. Не че тя ще представлява особено отклонение от формулата им, но поне е с нови персонажи и не всичко в нея ще бъде познато до втръсване.

Става дума за новия им анимационен филм „Желание“, който ще излезе още в края на тази година. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Wish е комедия-мюзикъл, която ще ви приветства в магическото кралство Росас. Там Аша, остроумна идеалистка, прави желание, толкова мощно, че е изпълнено от космическа сила – малка топчица безкрайна енергия, наречена Звезда. Заедно, Аша и Звезда се изправят срещу сериозен противник – владетеля на Росас, крал Магнифико – за да спасят кралството и да докажат, че когато волята на смел човек се свърже с магията от звездите, великолепни неща могат да се случат.

Доста звезди ще озвучават персонажите в оригиналната версия – Крис Пайн ще е Магнифико, Алан Тюдик ще е козелът на Аша, роли ще озвучават още Еван Питърс, Виктор Гарбър и др. Предстои да разберем кои актьори ще озвучат българската версия.

„Желание“ излиза по кината на 22 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата