haunted mansion

Дисни ще ни „плашат“ с нови привидения в замъка

Трейлър за филма Haunted Mansion.

При Дисни всичко е брутален маркетинг, а креативността често е под въпрос. Правилото се доказва за пореден път с трейлъра за Haunted Mansion – филм по атракция в техния лунапарк, както и римейк на вече съществуващия „Привидения в замъка“ от 2003 година. Ако си падате по суховат хумор и стряскащи моменти, подходящи за дечица, хвърлете му едно око.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Най-разпознаваемото лице в актьорския състав е това на Дани Де Вито, като сред чернокожите актьори също има звезди, популярни повече зад океана, отколкото у нас. Призрака може и да не го разпознаете, но той също е одухотворен от звезда – Джаред Лето.

Както и в предния филм, и тук ще имаме група персонажи, които ще се изправят срещу призраците в обитаваното имение. Тук обаче явно ще имат проблем и с напускането – Шапкаря прави всичко възможно да задържи душите им завинаги в капан. Режисьорът смята, че предишният филм се е провалил, защото се е взел твърде сериозно, поради което е подходил с повече хумор към своята версия. Ще видим дали шегите ще са по-сполучливи от показаните в трейлъра и дали ще бъдат достатъчни, за да заинтригуват зрителите.

Премиерата на Haunted Mansion е на 28 юли по кината.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата