trans

Джейсън Стейтъм заменя Шая Лебьоф?

Подготвят се още две продължения на сагата за роботи-трансформъри, като този път в главната роля може би ще видим Джейсън Стейтъм.

Изображение с име: jason-statham-1Последният филм от поредицата „Трансформърс“ спечели над 1 милиард долара и стана първият филм на компанията „Парамаунт“ с такава печалба. Да си мислим, че от компанията ще се откажат от златната си мина, е меко казано глупаво. След успеха на „Трансформърс 3“ вече усилено се говори за 4-та и 5-та част. „Парамаунт“ е в преговори с Майкъл Бей и Стивън Спилбърг за следващо продължение. Засега едно е сигурно – звездата от предишните три филма Шая Лебьоф няма да вземе участие в продукциите. Говори се, че неговото място ще бъде заето от екшън звездата Джейсън Стейтъм. Ние нямаме нищо против да видим как г-н Транспортер ще се справи с огромните роботи.

Сценаристът Ерин Крюгер, който е написал „Трансформърс 2 и 3“ още преди време сподели, че има идея за 2 продължения. Това не ни успокоява много, защото не променя факта, че най-вероятно история ще липсва или най-малкото ще е изсмукана от пръстите на Крюгер. Майкъл Бей, който досега се подвизаваше и като режисьор, ще бъде продуцент заедно със Стивън Спилбърг. Въпреки, че Бей в предишни интервюта казва, че третият „Трансформърс“ ще му бъде последен като режисьор, за момента неговото име е най-спрягано за режисьорското място.

Все още не са обявени дати за започване на снимки на „Трансформърс 4“ и „Трансформърс 5“, но едва ли ще чакаме твърде много.

Допълнение:

Майкъл Бей заявява , че в момента няма планове за още филми „Трансформърс“ :

В момента не преговарям с „Парамаунт“ за Т4 и Т5, въпреки слуховете. Най-вероятно ще снимам нискобюджетния крими трилър „Pain and Gain“ . Също в момента привършвам 3-дискова колекция на трилогията „Трансформърс“.

С Бей извън играта вече бъдещето на „Трансформърс“ изглежда доста по-мъгливо. Ще следим от близо какво ще решат от „Парамаунт“ и дали наистина Стейтъм ще е в главната роля.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата