3 коментара
gillian anderson tron 3

Джилиан Андерсън влиза в ТРОН 3

Отдавна чаканото продължение най-накрая се движи напред.

Изображение с име: anderson3Според информация от Deadline, актрисата Джилиан Андерсън, позната у нас най-вече като агент Дейна Скъли в „Досиетата Х“, а на по-младите като майката сексоложка от Sex Education, е последната добавка към актьорския състав на филма „Tron: Ares“ или TR3N, както беше обозначен от режисьора Йоахим Рьонинг. Нейната роля в продължението на „Tron: Legacy“ обаче все още е неясна.

Доколкото е известно, сюжетът на филма ще проследи главния герой, Арес, изпълняван от Джаред Лето. Арес е програма от Мрежата – виртуалния свят на игрите на Трон и технологичните програми. Историята разказва за неговото проникване от виртуалния свят в реалния.

Другите членове на актьорския състав включват Джоди Търнър-Смит, Грета Лий, Еван Питърс, Камерън Монахан и Сара Дежардинс. Все още не е ясно дали ще има връзка с предишния филм от 2010 г. и дали някой от актьорите там ще се завърне.

„Tron: Ares“/TR3N, има обявен старт на снимките от Йоахим Рьонинг, като ориентировъчната дата за излизане е обявена за 2025 г. Въпреки това, не е ясно дали събитията от миналата година, свързани със стачките на сценаристите, ще повлияят на предстоящата премиера.