Lisa Frankenstein

Франкенщайнова пародия с тийн романс

Трейлър за филма Lisa Frankenstein.

Попадна ни трейлър за филм, който ще излиза за уикенда със Свети Валентин догодина, но е подходящо да се рекламира сега, когато се готвим за Хелоуин. Тийн романтичната комедия „Лиса Франкенщайн“ разказва за гимназистка, която съживява трупа на симпатичното момче, по което е хлътнала. Трейлърът изглежда динамичен и забавен.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според синопсиса, това е „история за разгневяване“ (игра на думи с „история за порастване“). Става дума за „неразбрана тийнейджърка и нейният любим, който по една случайност е красив труп. След като поредица ужасяващи обстоятелства го връщат към живот, двамата се отправят на убийствено пътешествие в търсене на любов, щастие… и няколко липсващи телесни части по пътя“.

Режисьор на филма е Зелда Уилямс, дъщеря на комедианта Робин Уилямс. Сценарист пък е Диабло Коуди, който спечели Оскар за „Джуно“. В главната роля може да разпознаете (ние не можахме, трябваше да го прочетем в информацията за филма) Катрин Нютън от забавния хорър Freaky. Някъде из актьорския състав ще се появи и Карла Гуджино от хорърите на Майк Фланаган, но я няма в трейлъра.

Премиерата на Lisa Frankenstein е на 9 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата