rampage

Горилата и Скалата

Трейлър за филма Rampage.

Обичате ли гигантски чудовища, разрушаващи градове? Ако ви се струва, че не сте гледали достатъчно филми с такъв елемент, изчакайте още 6 месеца до премиерата на Rampage. В него Скалата ще трябва да се изправи срещу най-добрия си приятел – горилата Джордж, която вдишва извънземен газ и се превръща в кръвожаден и обезумял звяр, опустошаващ мегаполиси заедно с още двама мутирали колеги от животинското царство – вълк и крокодил.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Rampage всъщност не е оригинална концепция, колкото и да ви изненадва това, а е адаптация на видеоигра от 1986 г. В нея играчът контролира едно от трите чудовища и трупа точки като разрушава градове. В САЩ явно е била достатъчно популярна, за да се търсят правата й за филмиране през последните няколко години (Уорнър Брос ги държат от шест години, събирайки правилния екип, за да ги оползотворят).

Режисьор на тази продукция е Брад Пейтън. Той е направил, както трейлърът се хвали с гордост, „Сан Андреас“ – средняшки филм, в който град Сан Андреас е унищожен от земетресение. Макар и да не е кой знае какво постижение в историята на киното, Пейтън все пак има основание да се хвали, защото приходите му са почти половин милиард долара, при бюджет от 110 милиона.

В главните роли разпознавате Дуейн Джонсън – „Скалата“, който играе главната роля на зоолюбител, Джефри Дийн Морган, който още не е излязъл от образа на Нигън, Джо Манганиело, върколака от True Blood, който скоро ще се превъплъти в Детстроук, Наоми Харис (Moonlight, Spectre) и др.

Премиерата на „Унищожителите“ е на 20 април 2018 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата