2 коментара
The-Shannara-Chronicles-Season-2

Готов е втори сезон на „Хрониките на Шанара“

The Shannara Chronicles – трейлър за втори сезон.

След като MTV се почудиха известно време, в крайна сметка решиха, че ще има още един сезон на „Хрониките на Шанара“красива, но недотам успешна адаптация на книгите на Тери Брукс. После обаче дълго време не се чу нищо за него и феновете решиха, че цялата работа е забравена и потулена. В крайна сметка обаче обещанието е изпълнено и дори вече е готов трейлърът за втори сезон. Разликата е (освен че половината герои са сменени), че вече се продуцира не от MTV, а от Spike – телевизията, която направи The Mist. Те ще се опитат да запазят епичния сюжет, да продължат историите на оцелелите (и непревърналите се в дървета) герои и да представят новите персонажи така, че да върнат старите зрители и да привлекат нови. Скептични сме към успеха им, но все пак сме длъжни да им дадем шанс:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Втори сезон продължава историята около година след края на първия. Уил е подстриган, а Четирите земи са в хаос. Завръщането на магията ужасява населението, а група, наричаща себе си Пурпурните, лови използващите я чрез страх, заплахи и всяване на раздори между расите. Уил, белязан от загубата на Амбърли и раздялата с Еритрея, е обърнал гръб на магическата си съдба, за да стане лечител. Но когато мистериозна жена, на име Марет, го спасява от атака на Пурпурните, той е принуден да се върне в борбата.

Втори сезон на The Shannara Chronicles ще тръгне на 12 октомври българско време, ще се състои отново от 10 епизода и ще представи Лирия (Ванеса Морган), Марет (Малийс Джау), Гарет (Джентри Уайт), Кралица Тамлин (Каролин Чикези) и Генерал Рига (Дезмънд Чиам). Ще се завърнат в основната история също Уил (Остин Бътлър), Еритрея (Ивана Бакеро), Аланон (Ману Бенет), Бандън (Маркъс Ванко) и Андър Елеседил (Арън Джакубенко).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата