goosebumps haunted helloween

Хелоуински тръпки или колко страшни могат да бъдат желираните мечета

Трейлър за Goosebumps 2: Haunted Helloween.

След изненадващо свежата първа част, Goosebumps се завръща за тазгодишния Хелоуин. Отново ще видим и зловещата кукла Слапи, която е съживена от две невнимателни момчета. За съжаление, никой от актьорския състав или екипа зад кадър на миналия филм няма да се върне, което означава, че има голям шанс продължението да не повтори успеха на предшественика си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Мадисън Айсман („Джуманджи: Добре дошли в джунглата“), Джереми Рей Тейлър („То“), Калийл Харис и Кен Джеонг („Последният ергенски запой“) са в главните роли тук, като сюжетът отново ще взима елементи от знаменитата поредица детски хорър книги, но ще ги интегрира в нов сюжет. Сценаристът е Роб Лийбър („Зайчето Питър“), а режисьор – Ари Сандел.

Събитията отново се развиват в градчето Уордънклиф, където Слапи е съживен и първата му работа е да превърне Хелоуин в апокалипсис. Сара, Сони и Сам трябва да разберат какво става и да спрат това ужасно събитие, и то без помощта на Р. Л. Стайн, авторът на опасните романи.

Продукцията на продължението е била изненадващо трудна, въпреки че първият филм се получи добре, имаше положителни отзиви и излезе на съвсем прилична печалба. Никой от актьорите обаче не пожела да се завърне, замина си и оригиналният режисьор, Роб Летърман. Въпреки това, Сони не се отказаха и пришпориха нещата, за да запазят обявената още тогава премиерна дата за тази година, дори и с риск да произведат посредствен филм.

Goosebumps: Haunted Helloween ще излезе на 12 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата