1 коментар
The-Hobbit-The-Desolation-of-Smaug-Bilbo-poster1

Хобитът ни запознава с краля на планината в нов трейлър

Актьорите от „Хобит: Пущинакът на Смог“ представиха ново видео от филма на глобална фен среща вчера.

Нов трейлър с непоказвани досега сцени за The Hobbit: The Desolation of Smaug вече е достъпен онлайн. Кадрите в него загатват за доста по-епична втора част от приключенията на Билбо Бегинс и компанията му от джуджета и магьосник. Дали ще бъде такава, предстои да видим, но едва ли ще бъде много по-различна от първия филм миналата година, предвид че двата са заснети заедно.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Оцелели след началото на тяхното неочаквано пътешествие, членовете на Дружината поемат на изток, срещайки по пътя си човека-мечка Беорн и рояк от гигантски паяци в коварните гори на Мраколес. Измъкнали се от хватката на Горските елфи, джуджетата продължават пътешествието към Езерния град и крайната си цел – Самотната планина. Там те ще трябва да се изправят пред създание, по-страховито от всички, които са срещали досега – Дракона Смог. Той ще подложи на проверка не само запасите от смелостта им, но и пределите на тяхното приятелство, и мъдростта, придобита по изминатия тежък път.

Заедно с новите фигури в „Хобит: Пущинакът на Смог“ – Еванджелин Лили, Люк Еванс, Бенедикт Къмбърбач и Стивън Фрай, ще видим отново Орландо Блум, Мартин Фрийман, Иън Маккелън, Кейт Бланшет, Анди Съркис, Хюго Уийвинг, Ричард Армитидж и други актьори, които участваха в „Хобит: Неочаквано пътешествие“ и „Властелинът на пръстените“. Режисьорът отново е Питър Джаксън.

„Хобит: Пущинакът на Смог“ е с българска и световна премиера на 13 декември 2013 г., в кината на 3D, IMAX 3D, HFR и 4DX. Последният филм от трилогията – „Хобит: Дотам и обратно“ се очаква по кината на 17 декември 2014 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата