Bloodshotvd

И Вин Дизел става комиксов супергерой

Трейлър за филма Bloodshot.

Чували ли сте за Блъдшот (може да се преведе като „Кървав изстрел“)? Това е още един супергерой, който обаче не е на Marvel или DC, а на по-малко известните Valiant Comics. Той започва като войник, който умира по време на мисия. Тялото му обаче е спасено от нанороботи, които го поправят и го превръщат в неунищожима машина за убиване. Колко време обаче ще бъде благодарен за втория си шанс супергероят и кога ще се обърне срещу тези, които държат правата над него?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Bloodshot изглежда като типичен филм от нишата си, който няма да направи абсолютно нищо по-различно от десетките преди него. Вин Дизел играе подобна роля без почивка вече 20 години, а сюжетът на героя му сега явно ще банален до безобразие. Въпреки това, хората изглеждат искрено развълнувани за филма, гледанията и лайковете на трейлъра валят в изобилие. Ще бъде интересно да видим как ще се представи „Блъдшот“ в бокс-офиса – той ще бъде тест за това дали зрителската аудитория е уморена от актьора и жанра или напротив, те ще продължат да имат ярко и финансово стабилно бъдеще. Едва ли можем да очакваме колосални печалби, но кой знае.

Имаме все пак и една сламка, за която да се хванем като надежда – един от сценаристите на филма е Ерик Хайсерър („Първи контакт“). Другият обаче е Джеф Уодлоу („Истината или предизвикателство“).

Премиерата на „Блъдшот“ е на 13 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата