1 коментар
american horror story delicate

Интересен тийзър за American Horror Story: Delicate

Зловещи бременни жени с бебета-паяци белязват 12-ти сезон на „Зловеща семейна история“.

Ако все още сте фенове на American Horror Story въпреки разочароващите сезони в последно време, то честито – не сте сами, макар и да не са останали много като вас. Намаляващата популярност обаче не означава, че от маркетинг екипа на сериала ще забравят за навика си да правят превъзходни надъхващи тийзъри. И тази година имаме такъв – в него виждаме трите гранд-дами на предстоящия сезон – Ема Робъртс, Кара Делевин и Ким Кардашиан – да изглеждат впечатляващо в обстановка на арахновидни кошмари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както знаем, този сезон ще е първият, чийто сценарий няма да е напълно оригинален, а ще адаптира книга – „Деликатно състояние“ на Даниел Валънтайн. Тя пък е вдъхновена от класиката „Бебето на Розмари“. В нея се разказва за Ана Алкот, която отчаяно желае да има дете, но и да направи кариера като инди актриса. Постепенно тя се убеждава, че някой, или нещо (намеква се за демон), саботира усилията й.

12-ти сезон ще бъде и първият, в който Сара Полсън няма да участва, като много други актьори от златните години на сериала също няма да се появяват. Освен Ема Робъртс, единствено Закари Куинто и Били Лорд ще се завърнат с нови роли – всичко друго, обявено до момента, са нови за сериала лица.

За съжаление, снимките на сезона не са завършени – стачката на сценаристи и актьори е започнала преди това да стане. Затова сезонът ще е разделен на 2 половини – първата ще започне да се излъчва от 20 септември, а втората – след като стачката бъде прекратена и творците се върнат по работните си места.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата