2 коментара
game of thrones tll

Изгубени лордове в Играта на тронове

Трейлър за втори епизод от играта на Telltale Games – Game of Thrones: The Lost Lords

Както се очакваше, първи епизод от новата игра на Telltale Games по „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин беше успех. Неговата история завърши вълнуващо и остави феновете жадни за още.

Тъй като втори епизод, наречен „Изгубените лордове“, пристига тази седмица, девелопърите са пуснали трейлър към него. Светът се разширява и става доста по-епичен, наподобявайки този в сериала още повече. Налице е вече и пълният актьорски състав, ангажиран за общо шестте планирани епизода.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Фамилия Форестър е имала и по-добри дни. Малкълм е намерил Ашър сравнително бързо в Есос, като двамата явно ще потърсят услугите на Вторите синове, за да се завърнат във Вестерос. Гаред пък ще се изправи до Джон Сноу и ще бъде подложен на разпит за действията на семейството, довели до смъртта на брат му. В столицата пък Мира ще сключи опасни съюзи и ще се включи в коварните интриги на придворните.

Сюжетът се разраства и обхваща все повече територии, което е много полезно за пълноценно потапяне в атмосферата на „Игра на тронове“. Game of Thrones: The Lost Lords излиза за PC, Mac, PS3 и PS4 още днес. Версията за Xbox 360 и Xbox One – на 4 февруари, а накрая е iOS версията, която ще е готова за 5 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата