Future-World-movie-poster

Какъв е светът на бъдещето?

Джеймс Франко, Мила Йовович и Луси Лиу ограбват „Лудия Макс: Пътят на яростта“, за да направят Future World.

Ако сте харесали Mad Max: Fury Road и сте от хората, които не се срамуват да признаят, че са фенове на поредицата Resident Evil, то един филм-комбинация от двете вероятно не би ви звучал никак зле, нали? Нормално е да се обнадеждите, когато разберете, че именно нещо такова са ни подготвили Джеймс Франко („22 ноември 1963“, „Човека-паяк 3“), Суки Уотърхаус („Дивергенти: Бунтовници“, „Гордост и предразсъдъци и зомбита“, „Бялата кралица“), Мила Йовович („Петият елемент“, „Заразно зло“, „Четвъртият вид“) и Луси Лиу („Убий Бил“, „Ангелите на Чарли“, „Елементарно, Уотсън“). За съжаление, като видите трейлъра надеждите ви ще бъдат ударени в земята, но все пак ето го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Резюмето на сюжета гласи следното: „В пост-апокалиптичен свят, където водата и бензинът отдавна са пресъхнали, един принц от оазиса (едно от последните безопасни места) ще се отправи на опасно пътешествие през пустошта, за да намери лекарство за умиращата си кралица (Луси Лиу). Но по пътя ще се изправи срещу злия тиранин Уорлорд (Джеймс Франко) и неговия робот Аш (Суки Уотърхаус).“

Официалната информация не разкрива каква точно играе Мила Йовович, но ние знаем, че тя ще играе Дръглорд – един от конкурентите за властта на Уорлорд. Джеймс Франко е и един от режисьорите на филма, което донякъде обяснява как такива звездни имена са се навили да участват в него, но не и защо не е събран по-голям бюджет за него. Пропуснахме да споменем по-горе, но вероятно сте го познали и в трейлъра – рапърът Снуп Дог също участва.

Ако някой случайно се обърка от името – Future World няма нищо общо с Futureworld – филма от 1976 г., който е продължение на стария Westworld. Забавно е, че през 80-те и 90-те години е имало купища клонинги-евтинджоси на старата трилогия „Лудия Макс“ – появата на този филм сега може да сигнализира за нова вълна от такива. В крайна сметка, много хора чакат завръщане в тази вселена от Джордж Милър, но той е твърде зает да се съди с Уорнър брос, за да мисли за нови филми.

На 95% сме сигурни, че този филм няма да стигне до нашите кина, но в САЩ ще тръгне в избрани киносалони, видеотеки и ще бъде пуснат в iTunes и Amazon на 25 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата