into the badlands

Какво да очакваме от втори сезон на Into the Badlands

Ако се съти по тези тийзър и трейлър – още от същото.

През 2015 г. AMC, вдъхновена от успеха на „Живите мъртви“, пусна свой собствен сериал, в който отново имаме постапокалиптична обстановка, но доста по-различна атмосфера и доста по-комиксов вид. „В пустошта“ не можа да стане хит, тъй като страхотните визии и невероятните битки бяха засенчени от разпилян и плосък сюжет. Въпреки това, успя да привлече достатъчно интерес, за да си заслужи втори сезон. Година и половина по-късно следващият пакет епизоди е готов. Съни ще продължи да се бори срещу Седемте барона и лакеите им, по-конкретно срещу Речния крал и монасите, в името на своята любима и детето си.

https://www.youtube.com/watch?v=Fgr7mJHat9s

В тийзъра виждаме още от това, което направи първи сезон харесван – смели визии, организирани като картинки от комикс, страхотни битки. Ако сюжетът надрасне комикс нивото пък, сериалът ще може да постигне и по-осезаем успех. Нека си припомним трейлъра, който излезе преди месец, за да разберем малко повече за него:

https://www.youtube.com/watch?v=JqAItVDrEGg

Втори сезон започва на 20 март българско време, след което мечовете в този странен свят ще леят кръв в продължение на 10 седмици.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата