1 коментар
star-wars-rebels

Какво ни очаква в 4-ти сезон на Star Wars Rebels

Трейлър и подробности за следващите епизоди на анимацията.

Анимацията „Междузвездни войни: Бунтовници“ скоро ще излъчи последния си сезон в САЩ. Въпреки че заради нея беше спрян „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, сериалът отговори на много от нерешените въпроси на предшественика си и завърши сюжетните му линии. Сега идва време самият той да изпее лебедовата си песен, но не без да подложи героите си на още малко изпитания.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В последните епизоди ще видим още препратки към Rogue One, със събитията от който свършва сагата. Трейлърът дори споменава директор Креник, макар че той няма да влиза в историята. Знаем, че Хера, Призрака и Чопър ще доживеят до събитията от филма, но за двамата нови джедаи на анимацията – Кейнан и Езра, бъдещето е неизвестно, даже с лоши перспективи.

Още малко интересна полуспойлерска информация:

  • Хера ще стане командир на нова ескадрила, най-накрая съставена от емблематичните за Star Wars кораби във формата на Х.
  • Езра пък продължава да пораства, силно разчитайки на Хера и Кейнан. Неговото пътешествие през епизодите до момента беше едно от най-богатите, а пътят му като джедай може да отекне чак до предстоящия Епизод VІІІ на голямата сага.
  • Сабин отново е сред своите хора, където се доказа като боеспособен лидер. Като част от нейната история ще се появи Бо Кейтан Крайз, вероятно озвучавана от Кейти Сакхоф. Бо ще разкаже повече за управлението на Мол над Мандалор, което е довело до Обсадата.
  • Калус, който се разкри като Фулкрум, информатора на Съпротивата, ще продължи да има важна роля за последните серии, дори се очаква да отиде на специална мисия с Рекс. Видът му ще бъде леко променен за четвърти сезон, като от строгата му прическа ще виси един кичур пред челото – знак, че е бунтар.
  • Гранд Адмирал Троун, който води началото си от старите романи (уж отхвърлени от новия канон), ще продължи да намира все повече разлики между своите цели и ценности и тези на Империята. Неговата основна борба вероятно ще бъде срещу Губернатор Прайс.

Новите епизоди започват на 17 октомври българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата