6 коментара
Image1

Какво предстои за „Супергърл“ и „Светкавицата“?

Трейлър за следващия епизод и повече информация за пресичането на двата сериала.

Сериалите по DC комиксите на CW са във временна почивка, до 23 март, когато ще се завърне „Светкавицата“. „Супергърл“ на CBS си продължава и нов епизод ще можем да гледаме на 22 март за България. За какво обаче ще се разказва в него?

В 1х17 – “Ловец“, Джон Джонз разкрива детайли за срещата си с бащата на Кара и Алекс, доктор Джеремая Данвърс (изигран от Дийн Гейн) прави предположения за самоличността на Ханк Хеншау. А Кара не може да реши дали да довери тайната си на нов познат, докато Силбан (Сребърната банши, Италия Ричи) крои планове срещу нея.

Бутон за зареждане на YouTube видео

uRUJzQYСветът на DC сериалите и филмите е на път да се сблъска, както никога досега този месец когато двамата най-известни криптонци се срещнат с двама от най-известните земни супергерои. По-конкретно, Супермен ще се изправи срещу Батман на големия екран на 25 март, а Супергърл и Светкавицата ще се срещнат по време на кросоувър събитие между сериалите със същите имена само три дни по-късно по американската телевизия CBS. След като в продължение на месеци се разнасяха слухове за такова събитие и то най-после се оказа факт, сега можем да надзърнем в епизода на “Supergirl”, наименуван със заглавието „Най-добрите в света“ и да разберем с какво ще се занимават Грант Гъстин (Светкавицата / Бари Алън) и Мелиса Беноа (Супергърл / Кара).

Image2
Лайвуайър и Сребърната банши

„Кара получава нов съюзник в лицето на бързия като светлината супергерой когато Светкавицата внезапно се появява от паралелна вселена и ѝ помага да победят Сребърното банши (дясно) и Лайвуайър (ляво), в замяна на нейната помощ за намирането на път към дома му.“ Това казват от CBS за режисирания от Ник Гомез епизод. И въпреки че в събитието ще видим герои и от двата сериала, засега няма планове Кара да посети светът на „Светкавицата“ по CW.

Но имайки предвид, че историята за епизода е създадена от Грег Берланти, а сценарият – от Андрю Крайсберг и Майкъл Граси (и тримата работят по сериалите на DC за телевизия CW, както и по Supergirl на CBS), можем да бъдем сигурни, че ще станем свидетели на елементи и от двата сериала на WBTV. Заглавието на епизода пък е вдъхновено от поредица комикси (1941- до осемдесетте), в които Батман и Супермен стават екип, очевидно в знак на подкрепа на пълнометражния филм “Batman v. Superman”.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата