1 коментар
night swim

Какво се крие в басейните нощем

Трейлър за новия хорър на Джеймс Уан – „Нощно плуване“.

Излезе трейлър за новия филм на ужасите от съвременното светило в жанра Джеймс Уан. Той се казва „Нощно къпане“ и разказва за семейство, чийто басейн се обитава от неприятно и смъртоносно същество. Забранено е бягането покрай басейна. Забранено е гмуркането. Забранено е плуването след здрач…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът се базира на късометражка от 2014 година и в главните роли са Уайът Ръсел („Сокола и Зимния войник“) като бащата – бивш бейзболен играч, принуден да се пенсионира рано заради дегенеративно заболяване, Кери Кондън („Баншите от Инишерин“) като майката и загрижена за дома съпруга, Амели Хьоферл („Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“) като дъщерята и Гавин Уорън („Пази се от живите мъртви“) като сина.

Това семейство купува имот с басейн с идеята децата да могат да си играят, а бащата да може да го ползва за физиотерапия. Но мрачното минало на дома крие злонамерена сила, заради която семейството ще потъне в дълбините на неизбежен ужас.

Усеща се веднага вдъхновение от „То“, но демонът в басейна няма просто да измъчва и убива плуващите – възнамерява да превземе и тялото на бащата.

Премиерата на Night Swim е на 5 януари.