5 коментара
princess-leia-stormtroopers-high-definition-star-wars

Кари Фишър ще снима Star Wars 7 цели 6 месеца

Това загатва, че нейната роля (вероятно и на колегите й от старите филми Марк Хамил и Харисън Форд) ще бъде доста по-голяма от просто една кратка гост-поява.

Кари Фишър, която играе принцеса Лея в „Междузвездни войни“, определено не е от мълчаливите. Тя винаги е говорила открито за своите пристрастявания, пороци, сексуалност и всички гадости, които обикновено следват богатите и известните.

За щастие, тази откритост си остава и когато говори за бъдещите си проекти. А какъв по-интересен бъдещ нейн проект от следващите „Междузвездни войни“? Благодарение на нея научихме отдавна, че тя, Марк Хамил (който играе Люк Скайуокър) и Харисън Форд (Хан Соло) ще се завърнат за Епизод 7, много преди да дойде официално потвърждение.

Най-новото признание на 57-годишната актриса гласи, че ангажиментът й към Star Wars Episode VII е цели 6 месеца! Тя ще прекара половин година в Лондон, където ще снима новата серия. Още е казала, че Епизод 7 няма да е директно продължение на 6 – „не очаквайте да видите какво става на следващия ден след края на предишната серия“. Последното, разбира се, е очевидно, предвид че актьорите вече изглеждат 32 години по-възрастни от това, което бяха в „Завръщането на джедайте“ през 1983 г.

Нейното изказване е в унисон с това на Джей Джей Ейбрамс (ако не знаете, той ще е режисьорът), че сценарият е пренаписан, за да включва повече сцени с остарелите Скайуокър и Соло и преходът от старите към новите герои и актьори да бъде по-плавен.

Все още не се знае какво точно ще прави принцеса Лея в новия филм (за това дори и Кари Фишър все още мълчи). В разширената вселена Лея е един от основателите на Новата Република след края на Империята. Тя изучава връзката си със Силата и дори си прави свой собствен светлинен меч (син, ако се чудите за цвета). Принцесата и Соло продължават поколенията като също си раждат близнаци – Джейна и Джейсън, които също стават джедаи. Не е ясно обаче дали филмите ще поемат по подобен път или ще ни представят съвсем различна история.

Star Wars: Episode VII излиза на 18 декември 2015 г

Кари Фишър днес
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата