4 коментара
outlander-s3e13

Клеър и Джейми ще се пробват в Америка

Тийзър за четвърти сезон на „Друговремец“.

В края на миналия сезон на сериала Outlander стана ясно, че главните герои ще сменят обстановката за бъдещите серии. Първият тийзър за четвърти сезон доказва, че сюжетът вече наистина ще се развива в Америка. Там Клеър и Джейми ще се опитат да изградят нов живот за себе си, но няма да им се размине без нови опасности и мистерии.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В историята до момента, базирана на книгите на Диана Габалдън, Клеър, британска медицинска сестра от Втората световна война, се озовава в ХVІІІ век, където се жени за шотландеца Джейми. Колкото и да се мъчи да остане вярна на съпруга си от ХХ век, Клеър се влюбва в новия си мъж и накрая избира да остане с него, макар и да са разделени цели 20 години между втори и трети сезон. В последния излъчен до момента епизод, двамата се озовават в крайбрежието на това, което някой ден ще стане американския щат Джорджия. В трейлъра виждаме, че те ще се опитат да се аклиматизират към Северна Каролина, където ще се срещнат с лелята на Джейми (Мария Дойл Кенеди от „Тюдорите“ и „Клонинги“), която много държи нейният роб Юлисес (Колин Макфърлейн) да е винаги до нея.

Един от най-интригуващите моменти е откритието на череп със сребърни пломби на зъбите – нещо, което не е типично за епохата. Явно в историята ще се намесят още пътешественици във времето. Както и да се развие тя (молим челите книгите да не разкриват), сериалът още отсега е подновен за пети и шести сезон, така че интересните и леко мелодраматични събития тепърва ни очакват.

Премиерата на новите епизоди на „Друговремец“ ще бъде през ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата