1 коментар
fallingskiesseason3

Кои са новите извънземни във Falling Skies?

А също и каква е тази гадинка в окото на Хал? Нормална ли е бременността на Ан? Какви още въпроси ще бъдат задавани в епизодите от следващия сезон на „Падащи небеса“?

Внимателно ли следяхте миналия сезон на „Падащи небеса“? Дори отговорът ви да е „да“, сигурни сме, че не са ви хрумвали някои от въпросите, които продуценти и сценаристи засягат в първото промоционално клипче за сезон 3! Вижте го:

http://www.youtube.com/watch?v=ccjju0kocdM

Последно бяхме в постапокалиптичния свят, завладян от скитъри, през август месец. Но това лято ще ни чака нова доза революция срещу извънземните нашественици и още интересни мистерии.

Втори сезон определено беше по-различен от първи, макар зрителите да са разделени в мненията си – според някои е станал по-интересен, според други – по-бавен. Но е факт, че сценаристите търсят начини да подобряват продукта си и в много отношения им се удава.

Вижда се и че са вложили доста мисъл в сюжета – изненадите не са нахвърляни просто случайно. Така например, явно има връзка между действията на бунтовниците и пристигането на новите извънземни – поне по думите на Реми Аубукон, изпълнителен продуцент на сериала: „Изглежда като твърде голямо съвпадение това, че точно когато са унищожили голямото оръжие, тогава се появяват новите извънземни. Не мисля, че е нужен ракетен инженер, за да открие връзка между двете събития“.

В клипчето виждаме и няколко сцени от трети сезон – битки ще продължава да има, а бунтовниците вече яздят коне (което е нормално – не може постоянно да карат на гориво, което вече няма кой да произвежда). Хедър Рейнър ни обещава отговори на всички въпроси, останали от предишните серии, а дори и повече. Склонни сме да й вярваме и със сигурност ще проследим „Падащи небеса“ и това лято. Още не е ясна датата на премиерата, но със сигурност ще ви уведомим, когато тя излезе.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата