TotalWar WH Dogfight 1434013267.0

Кой е оркският злодей в Total War: Warhammer

Трейлър за предстоящата компютърна игра, смесваща два култови франчайза.

Почитателите на компютърни игри вероятно са чували за поредицата Total War. Тя досега винаги е била доста заземена и не си е позволявала фантастични елементи (изключая някои исторически неточности). Поредицата обаче започва развитие в тотално нова посока с Total War: Warhammer.

Преди няколко дни беше пуснат нов трейлър за играта, който показва в повече детайли оркския главатар. Въпреки че се води кинематографичен, той е направен с енджина на самата игра. Това означава, че пейзажите и единиците, над които камерата минава, могат да бъдат реално видяни от играча когато се потопи в света на Total War: Warhammer.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Това са първите кадри, които виждаме след трейлъра, пуснат преди 7 месеца. Въпреки че може би не всичко по това клипче е доизчистено, показаното изглежда доста обещаващо и със сигурност ще заинтригува феновете на епични фентъзита като Warcraft.

Total War вече е известна като една от най-добрите компютърни игри, базирана на ходове, и със сигурност ще използва славата си в следващото заглавие. Фентъзи добавките обаче ще предложат и нови геймплей елементи, като язденето на същества и използването на магия в битките. Планът е, ако играта се хареса на феновете, да бъде само първа част от трилогия. Разработчиците имат намерение да пускат и DLC-та, което може би обяснява липсата на типични за Warhammer-вселената раси като елфите или хората-плъхове.

Total War: Warhammer излиза на 28 април за PC, Mac и Linux.

А ето и първия кинематографичен трейлър за играта, пуснат още през април месец:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата