snowpiercer

Кондукторът на снегоразбивача ни загатва за втори сезон

Тийзър и премиерна дата за втори сезон на Snowpiercer

Сериалът Snowpiercer се оказа доста сполучлив, макар и да тръгна по различен път от филма. Повечето зрители го харесаха, някои направо се влюбиха в него. Затова и излизането на тийзър за втория му сезон е толкова добра новина. Уви, в него няма много нови кадри, но видеото ни надъхва за заформящия се конфликт между Лейтън и г-н Уилфорд, както и ни информира за датата, на която втори сезон ще започне да излиза.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Кадрите наблягат върху новия злодей, изигран от Шон Бийн, както и двамата главни герои – Клейтън, който сега е де факто лидер на целия влак, и Мелани, която последно остана извън влака. Не виждаме нищо за дъщеря й, която изненадващо се завърна и със сигурност ще е източник на много драма покрай привидно студенокръвната инженерка, но няма как всичко да се вмести в една минута.

Хубавото е, че няма да чакаме дълго за новите епизоди на „Снежен снаряд“ (или „Снегоразбивач“) – те тръгват на 25 януари. Ако сделката с Netflix остане същата, стрийминг платформата ще качва епизодите веднага след излъчването им в САЩ, така че ние ще ги гледаме с максимум ден закъснение. Първи сезон излизаше през месеците май, юни и юли 2020, така че по-ранната премиера на втори сезон е приятна изненада.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата