shining-vale-poster

Кортни Кокс твори в обладана от духове къща

Моника от „Приятели“ с нов сериал.

Кортни Кокс може и да не е Дженифър Анистън, но също успя да направи добра кариера след „Приятели“. Новият й проект се казва Shining Vale – комедиен сериал за еротична писателка, която ще намери музата си в обладана от духове къща. Или от поне един дух.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Дисфункционално семейство се мести от големия град в провинциялна къща, където са се случили ужасяващи убийства. Но никой не забелязва проблеми освен Патриша Фелпс, която е убедена, че или или е в депресия, или е обладана от дух – оказва се, че симптомите са еднакви. Пат е била дива на младини и е станала известна с еротични романи за жени. 17 години по-късно е стандартна майка, но недоволна от живота си. Все още не е написала втория си роман и не помни кога за последно е правила секс с мъжа си, а децата й са на етапа, в който я искат мъртва. Изневерила е на съпруга си с млад водопроводчик, а местенето в къщата е последен опит за спасяване на брака. Всеки си има демони, но за Пат Фелпс те може би са истински.

Първите два епизода на „Шайнинг Вейл“ вече излязоха и отзивите са противоречиви. Някои харесват персонажите и историята, но според други хуморът не е достатъчен и разчита на мръсен език твърде много, а хорърът е предимно в коригираното от пластичен хирург лице на Кортни Кокс. Епизодите са общо 8 и ще излизат през седмица по американската телевизия Starz. Третият е на 14 март българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата