1 коментар
She-is-Conann-2

Коя е Конан и колко живота има тя?

Трейлър за френския арт филм She Is Conann.

Харесвате ли Конан Варварина? Ако да, едва ли ще проявите интерес към френския арт-филм „Тя е Конан“, но пък ако сте в една много специфична ниша, може би трейлърът ще ви развълнува? Тази версия на Конан хем е тотална противоположност на оригинала, хем е вдъхновена от него.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Признаваме, че ако не беше сушата откъм трейлъри в последно време, може би нямаше да се занимаваме да пишем новина за този. Но пък има нещо нестандартно и грабващо окото в него.

Според синопсиса, става дума за „варварско фентъзи с пътуване през времето, в което митологията на меча и магията се изкривява и чупи. Шест живота, шест епохи и шест смърти белязват поетичното пътешествие на Конан през различни инкарнации и лесбийски любови. През епичните й животи, тя ще бъде поведена от Рейнър – цербер от друго измерение, чиято папарашка камера вижда всичко“.

Режисьорът е описван от шалчестите си фенове като майстор визионер – името му е Бертран Мандико и вече е спечелил признание с „Дивите момчета“.

She Is Conann вече направи премиерата си на фестивала в Кан през 2023, сега му предстои премиера в САЩ. У нас едва ли ще го гледаме легално, освен ако някой роден фестивал не се излъже да го прожектира.