uchilishteto-svyrshi ttt

Краят на училището през погледа на Макс Райд

Излезе „Училището свърши – завинаги“ от Джеймс Патерсън, изд. Егмонт България

uchilishteto-svyrshiНа пазара вече можете да намерите продължението на „Ангелският експеримент“, „Училището свърши – завинаги“. Съвсем малко след издаването на първата книга от поредицата „Максимум Райд“, Егмонт е готово с втората. Джеймс Патерсън ще ни върне в света на Макс, Зъба, Иги, Ръч, Газа и Ейнджъл, които са преследвани от професионални убийци.

Максимум Райд и приятелите ѝ са под опеката на агент на ФБР и се опитват да живеят „нормален” живот, като ходят на училище, намират приятели и продължават с търсенето на своите родители. Но Заличителите се завръщат, принуждавайки децата да бягат отново. Гласът в главата на Макс продължава да ѝ напомня, че спасяването на света е в нейните ръце. Но да повярва в това е трудно, особено когато се сблъсква с подобието си – по-нова и по-добра нейна версия, Максимум Райд II.

Романът е преведен на над 20 езика и е спечелил верни почитател в цял свят. Нашето ревю даде висока оценка на първата част, отличавайки я от стандартните тийн-романи. Следващата книга, проследяваща историята на Макс и приятелите й, ще излезе на 14 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата