warriorsgate

Люк Бесон ни кани зад портата на воина

Трейлър за фентъзито Enter the Warriors Gate.

Докато чакаме Бесон да ни смае (или разочарова) с „Валериан и градът на 10 000 планети“ през юли, може да дадем шанс на френския режисьор за по-скромния му проект – приключенско фентъзи, написано от самия Бесон и неговия приятел Робърт Марк Камен („Транспортър“). То ухажва геймърите и се казва Enter the Warriors Gate. Излязло е в Китай още миналата година, в някои европейски държави е прожектирано в началото на тази, а тепърва ще се показва в САЩ (именно последните са причина за съществуването на трейлъра по-долу). У нас засега не се очаква кинопремиера, но не се знае дали някой фестивал няма да се престраши да го вземе.

След като мистериозно ковчеже отваря портал през времето, геймърът-тийнейджър Джак (Юрая Шелтън) е пресен в древна империя, тероризирана от варварски крал (Дейв Батиста). Джак ще се нуждае от всичките си умения – пред компютъра или не – за да победи варварина, да спаси красива принцеса и да се прибере у дома.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не изглежда като нещо кой знае колко специално, но пък може да е забавно по неангажиращ и неамбициозен начин. Ефектите не са от най-скъпите, но пък изглеждат доста по-добре, отколкото приляга на филм без широко разпространение. Ако някой се престраши да му даде шанс, нека после коментира дали става за гледане или може да се пропусне.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата