luke cage

Люк Кейдж си намира достоен противник

Трейлър за втори сезон на „Люк Кейдж“.

The Defenders може и да не се оказа голямото събитие, на което феновете на Марвел сред абонатите на Netflix се надяваха, но отделните сериали (извън Iron Fist) продължават да се радват на голям интерес. Чернокожият недосегаем супергерой Люк Кейдж спечели публиката на своя страна и сравнително бързо стигна до своя втори сезон, който предстои след малко повече от месец. В него ще има нови злодеи, като един от тях се откроява най-много, тъй като също не може да бъде убит с куршуми, а и успява с един юмрук да събори и окървави самия Люк Кейдж.

https://www.youtube.com/watch?v=sB1in0KkoG4

След като е изчистил името си, Люк Кейдж (Майк Колтър) е станал знаменитост за Харлем – хората го поздравяват по улиците, а репутацията му на недосегаем за куршуми се носи надалеч. Но тази видимост само увеличава задълженията му по опазване на общността и той започва да открива границите си, извън които не може да спасява хора. С надигането на забележителен нов враг, Люк е принуден да се изправи срещу тънката линия, която разделя героя от злодея.

В трейлъра има изобилие от екшън, както и вълнуващи за феновете моменти. Завръщат се Марая, Шейдс, Клеър и, разбира се, Мисти Найт, която скоро ще се сдобие с ръката си от комиксите.

Втори сезон на Luke Cage излиза в сайта на Netflix на 22 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата