Future Man Pilot Review Banner

Мислехме, че бъдещето ще е по-готино, ама…

Първи кадри от следващия сезон на Future Man!

Future Man определено беше от по-свежите предложения на миналата година. Със смешки (често просташки), брутализми и заплетен сюжет за пътуване във времето, „Човек на бъдещето“ успешно ни развличаше в продължение на 10 кратки епизода в края на 2017 г. Тази година екипът не можа да се събере достатъчно бързо за втори сезон, но премиерата му всъщност не е толкова далеч, колкото си мислехме – ще ни озари на 11 януари. Сериите миналата година излязоха накуп, така че стискаме палци и втори сезон да бъде пуснат така, макар че нямаме официално потвърджение. Това, което имаме обаче, е първи тийзър-трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=RXGPUuwV7W0

Сюжетът на втори сезон се развива през 2162 г. Джош, Уолф и Тайгър научават, че мисията им от първи сезон да спрат лекарството срещу херпес, което унищожава света, се е провалила. В новосъздадената времева линия Стю Камило е създал лекарството и е решил да пренесе човечеството на Марс. Сенчеста организация, наречена Кръгът на точки иска да наеме Джош, за да отстрани Стю… Но дали те са добрите или трябва да се доверим на Стю? Докато Уолф бързо се аклиматизира към странните обичаи на новото време, Тайгър се бори със своята биотична същност и търси начин да избяга. Джош обединява екипа и сътворява епичен план за спасение на света, но пътуването във времето и манипулирането на човешката история не са никак лесна работа.

Изглежда втори сезон ще е доста по-различен от първи (ако наистина се развива в едно и също време и място), но хуморът и лудият леко долнопробен екшън ще си останат част от идентичността на сериала. Джош Хъчърсън, Дерек Уилсън и Илайза Куп пък продължават да са все толкова (анти?)чаровни. Премиерата на втори сезон ще дойде тъкмо навреме – малко след Нова година, когато сме изтрезнели и готови за още простотии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата