choose or die

На 15 април избираме или умираме

Трейлър за хоръра Choose or Die

Днес Netflix пуснаха интригуващ трейлър за нов техен филм. В главните роли са Ейса Бътърфийлд („Играта на Ендър“, „Домът на мис Перигрин за чудати деца“, „Секс образование“) и Айола Еванс (не е известна, имала е малко роли досега, сред които епизодични гостувания в „Стоте“ и „Карнивал Роу“). Двамата ще играят тийнейджъри, които се захващат със стара видео игра, която обаче има способността да променя реалността по доста ужасяващи начини.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Изглежда концепцията е била да се смесят „Черно огледало: Бандърснач“ с „Убийствен пъзел“. Уви, този филм няма да бъде интерактивен, но пък героите ще преминат достатъчно ужаси, избирайки сами пътя си, без да бъдат управлявани от зрителите.

И двамата актьори не са известни с ролите си във филми на ужасите, така че ще е интересно да видим как ще се справят.

Главен сценарист на филма „Избери или умри“ е Саймън Алън, който, за съжаление, е известен само със сценариите си за „Мускетарите“ и „Стражата“, уж вдъхновена от Тери Пратчет. Режисьор пък е Тоби Мийкинс, който досега е правил само късометражки и не е известен с нищо. Предвид историята на двамата творци, нямаме основание да очакваме големи постижения от Choose or Die, но пък трейлърът все още ни изглежда доста обещаващ.

Премиерата на филма е на 15 април по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата