guardians telltale

Наближава трети епизод на Telltale’s Guardians of the Galaxy

Пазителите ще се борят за Ковачницата на вечността.

Telltale направи много успешни игри със запазената си марка да набляга на историята и да ги разделя на епизоди. Успехът им позволи да сключат сделки за франчайзи като „Живите мъртви“, „Игра на тронове“, „Батман“, „Джурасик парк“ и други. За съжаление, „Пазители на галактиката“ не е сред най-сполучливите им продукти, поне ако се съди по първите два епизода, но все още има време нещата да се оправят.

Нови надежди предлага трети епизод, озаглавен „Повече от чувство“. Той ще наблегне на преживяванията на Питър и Гамора в Ковачницата от миналия епизод. Според описанието на епизода, „След като са проследили произхода на Ковачницата на вечността до мистериозен храм, Пазителите срещат ексцентрично същество, което може да държи ключа към истинската сила на реликвата. Но Гамора и Небюла са заети да се дърлят за миналото си, а Хала държи да си върне Ковачницата на всяка цена. Така на Звездния повелител се пада да вземе решение, което може да промени съдбата на галактиката – и нейните пазители – завинаги“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Очевидно сюжетът ще е фокусиран върху Ковачницата, а решението за това какво да се прави с нея ще разедини екипа за пореден път. Някои от Пазителите искат да унищожат артефакта, а други вярват, че потенциалът му може да се използва за добро. Стискаме палци, ако историята няма да става по-добра, то поне да не намалява качеството в следващия епизода и двата, които остават до края на сезона.

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series – Episode 3 ще излезе за PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Steam, Google Play, и Apple’s App Store на 22 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата