bzmc apokalipsis tt

Наноботите отново са тук. Как ще свърши всичко?

На 28 март излиза финала на трилогията от Майкъл Грант – „БЗМЦ: Апокалипсис“

bzmc apokalipsis ccИздателство „Егмонт” ще зарадва българските почитатели на Майкъл Грант с „БЗМЦ: Апокалипсис”, финалната книга от трилогията БЗМЦ. Романът ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 28 март.

Ноа и Сейди са срещали смъртта и тя не ги плаши. Лудостта обаче – да. Както и това да се загубят един друг. Но те няма да стоят настрана като безпомощни свидетели на невидим апокалипсис. Светът е унищожаван отвътре навън. Време е да отвърнат на удара. И ще дадат всичко от себе си, за да спрат братята Армстронг. Но дали близнаците са най-големия им враг? Никой не знае каква е самоличността на Лир, сенчестия лидер на БЗМЦ. На чия страна са водили битка досега? Лудостта се разпространява като чума и едно нещо става ясно: Лир е в основата на всичко. И неговата игра не е честна.

Майкъл Грант е автор е на бестселърите Gone, Eve and Adam, The Magnificent 12. Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско.

Ревюта на първите две книги можете да откриете тук и тук.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата