Arcadian

Никълъс Кейдж се бие с чудовищата като мъж

Трейлър за филма Arcadian.

Водопадът от филми с Никълъс Кейдж продължава. Следващият трейлър с него в главна роля е за филма Arcadian, в който героят му и двамата му сина оцеляват след апокалипсис. Те могат да живеят сравнително спокойно през деня, но през нощта трябва да се пазят от ужасяващите чудовища, които излизат изпод земята и бродят из света.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Това е поредният евтин филм на Кейдж, но ако не друго, поне актьорът е доказал, че се интересува от интересни проекти, дори не всички от тях да са сполучливи. Съвсем наскоро разбрахме, че ще се разнообрази и с роля на сериен убиец. Миналата година дори беше номиниран за Златен глобус заради Dream Scenario.

Интересна подробност е, че единият му син се играе от порасналия Максуел Дженкинс, който беше Уил Робинсън в нетфликсовия Lost in Space.

Arcadian засега не изглежда като нещо много различно от другите в жанра си (освен че се заявява като чисто мъжки филм, което напоследък е рядкост) и предвид бюджета и продуцентите си със сигурност няма да минава по българските кина. Това обаче не му пречи да се окаже приятна изненада.

Премиерата му в САЩ се гласи за 12 април.