1 коментар
longlegs

Дългите крака на убиеца от Ада

Трейлър за предстоящия хорър Longlegs.

Днес попаднахме на нещо интригуващо, което не сме 100% сигурни, че има свръхестествен елемент, но засега така изглежда. За този проект се знае доста малко, но пък привлича интереса, тъй като трейлърът е повече атмосферичен (и сполучлив в целта си да ни зариби), отколкото представящ сюжета. И, най-силното му маркетингово качество е присъствието на Никълъс Кейдж в актьорския състав. Говори се, че според тестовата публика играта му е толкова добра, че някои хора са се отвратили от персонажа му и него самия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Майка Монро (не много известна актриса, но с множество участия в хоръри с оценки около 5 и 6 в IMDB) е в главната роля – на агентката от ФБР Лий Харкър, която разследва случай на сериен убиец, свързан с окултното. Харкър открива лична връзка между нея и убиеца и трябва да го спре, преди да убие отново.

Не е обявено официално, но е почти сигурно, че Никълъс Кейдж ще играе убиеца. През последните години актьорът е изключително оборотен, но не в големи холивудски блокбъстъри, а в по-скромни и нестандартни проекти, залагащи на креативността на екипа зад кадър и актьорския талант на звездата си. Не всички от филмите му последното десетилетие са успешни откъм интерес на публиката или отзиви на критиците, но не може да му се отрече, че прави добри опити.

Премиерата на Longlegs в САЩ е на 12 юли, но по нашите кина едва ли ще го видим – продуцентската къща не е известна в България. Ще трябва да си го търсим по други начини.