1 коментар
siren-freeform

Нов сериал за русалки – ще го гледате ли?

Freeform пусна трейлър на Siren, бившия The Deep.

Русалките не са от най-често срещаните същества във фантастиката, но са сравнително популярен образ. Поредната творба, която ще се възползва от тяхната приказна мистичност е новият сериал на телевизия Freeform, наречен Siren. Доскоро проектът се развиваше под заглавието The Deep, но заедно с поръчката за цял сезон продуцентите са поискали и ново заглавие. Към новината за поръчката, телевизията прилага и трейлър, в който да придобиете по-добра представа за това, което ви очаква, ако решите да дадете шанс на сериала. Ако си мислите, че ще бъде чисто тийн-драматично любовно фентъзи, не бързайте да го отписвате – всъщност русалките май могат да са доста зловещи и разрушителни…

https://www.youtube.com/watch?v=QrtY7OnVlw8

Сезонът ще бъде от 10 епизода, като изпълнителни продуценти са създателите на „Сирена“ – Ерик Уолд и Дийн Уайт. Очаква се сериите да се излъчат през 2018 година, заедно с двата комиксови сериала на Марвел. Ето и официалното описание на сюжета:

„Siren ни отвежда в Бристол Коув – крайбрежно градче, познато с легендите си, че някога е било дом на русалките. Когато появата на мистериозно момиче доказва, че във фолклора има истина, битката между човека и морето поема по доста зловещ път, тъй като тези хищници се завръщат с намерението да възстановят правата си над океана.

Главните роли се изпълняват от Алекс Роу („Петата вълна“) като Бен, умен морски биолог, който се оказва увлечен по мистериозното момиче – Рин, изиграна от Елин Пауъл („Игра на тронове“) – странна млада жена с мрачна тайна. Фола Еванс Акингбола („Американски екзорсизъм“) е Мади – също морски биолог, който работи с Бен и се отнася доста подозрително към Рин. Иън Вердън играе Зандър – рибар, поел на мисия да открие истината, а Рена Оуен („Междузвездни войни: Епизоди ІІ и ІІІ“) играе Хелън, ексцентричката на града, която май знае повече за русалките, отколкото си признава“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата