4 коментара
cyberpunk 2077 ambush

Нов трейлър разкрива в детайли красотите на Cyberpunk 2077

Няма да има повече закъснения за дългоочакваната игра.

Създателите на игрите The Witcher, които станаха популярни по цял свят и най-накрая позволиха създаването на високобюджетен сериал по книгите на Сапковски, отдална са ни надъхали за предстоящото си ново предложение Cyberpunk 2077 – оригинална игра с огромен отворен свят и богата история, в която изборите на играча влияят на развитието й. Геймплей трейлърът й излезе преди три дни и в над пет минути показва огромна част от красотите й, завръзката на историята и основните причини, поради които да я изпробвате. Просто вижте за какво става дума:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В този свят, раздиран от безкрайни конфликти, понякога само външен човек може да свърши необходимото. И това сте вие. Историята се развива в Найт сити – мегалополис, в който всички са вманиачени по борбата за власт, блясък и телесни модификации. Вие се превъплъщавате във В – наемник, който търси уникален чип, предполагаемо носещ безсмъртие. Трейлърът разкрива и повече за персонажа на Киану Рийвс – мъртъв терорист с жажда за мъст, чието съзнание е скрито в чипа.

Най-хубавото е, че многото закъснения и отлагания явно вече са приключили и CD Projekt Red са се посветили на последно обявената дата – 10 декември. В началото на годината си мислехме, че ще играем още през април, но след това беше обявен септември, имаше ново отлагане за ноември, а накрая (след обещание, че няма повече) – за декември. Платформите, за които играта ще се предлага, са Xbox One, PlayStation 4, PC, и Google Stadia.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата