e3-2018

Трейлърите от Е3 2018

Всички трейлъри на игри с фантастични елементи от тазгодишния конвент Е3.

Всяка година Е3 приковава вниманието на геймърите от целия свят. Някои от най-вълнуващите предстоящи заглавия се представят именно там. В тази статия сме събрали всички трейлъри на игри от жанровете на научната фантастика, фентъзито и свръхестествените драма и хорър, които са били показвани на присъстващите. Част от тях излязоха няколко дни преди конвента, а други бяха държани в тайна и пуснати за широката публика дни след това. Ако сме пропуснали някое заглавие, посочете ни го в коментарите, за да го добавим.

Съдържание:
1. Anthem, Assassin’s Creed Odyssey, Beyond Good and Evil 2, Call of Cthulhu, Control
2. Crackdown 3, Cyberpunk 2077, Days Gone, Dead or Alive 6, Death Stranding, Destiny 2: Forsaken
3. Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2, Doom Eternal, Dying Light 2, Fallout 76, Fire Emblem Three Houses
4. Gears (of War) 5, Halo Infinite, Jump Force, Kingdom Hearts III, The Last of Us Part II
5. Metro: Exodus, RAGE 2, Resident Evil 2, Sea of Solitude, Sekiro: Shadows Die Twice
6. Shadow of the Tomb Raider, Spider-Man, Starlink: Battle for Atlas, Stormland, Super Smash Bros. Ultimate
7. Transference, Twin Mirror, The Walking Dead – The Final Season, Overkill’s The Walking Dead, World War Z.

Anthem

Едно от най-впечатляващите и добре направени клипчета е това на Anthem, следващото голямо заглавие на BioWare. Това е онлайн RPG, чието действие се развива в свят, оставен недовършен от боговете, където човечеството се бори да оцелее в брутална обстановка. Екипирани с невероятните ексокостюми Джавелин, фракцията на Фрийлансърите ще опита да наклони везните в полза на хората. Екипи от между един и трима играчи ще изследват опасните местности и ще се възползват от предимствата на костюмите си, за да се бият с ужасяващи чудовища. Играта ще дойде за PC, PS4 и Xbox One в първата половина на 2019 г.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Assassin’s Creed Odyssey

Стана ясно, че това е следващото заглавие във вселената на Assassin’s Creed още преди седмици, но пълният трейлър беше пуснат чак миналия уикенд. От наемник в изгнание до легендарен герой – отправете се на епично пътешествие да откриете истината за миналото си и да промените съдбата на Древна Гърция. Играта излиза за PC, PS4 и Xbox One на 5 октомври 2018.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Beyond Good & Evil 2

Феновете очакват продължение на Beyond Good and Evil от 15 години. Моментът вече наближава – в кинематографичния трейлър по-долу Джейд се завръща по неочакван начин. Отправете се на това епично космическо приключение и посетете Система 3 за предисторията на една от най-обичаните (макар и неизвестни у нас) игри на Ubisoft. В това предложение вие сте капитан на космически пиратски кораб, който може да избира сам своя път в огромната отворена вселена, в чието разработване ще се включат и много от феновете. Още няма обявена премиерна дата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Call of Cthulhu

Чувате ли зова на Ктхулху? Ако да, не се притеснявайте – дори да сте луди, лудостта не е проклятие. Тя е свобода. Лъвкрафт едва ли е подозирал, че елементи от неговите истории на ужасите ще продължат да бъдат популярни почти век след създаването им. Тук играчите се превъплъщават в Едуард Пиърс, частен детектив през 40-те години, който отива на остров Даркуотър, за да разследва убийството на семейство Хокинс. Той бързо разбира, че на този самотен остров има много повече мистерии за разкриване, както и опасности, криещи се в сенките, зловещи митове, чакащи момента да излязат от страниците на митологията и да превземат истинския свят. Очакваме тази игра за PlayStation 4, Xbox One и PC до края на тази година.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Control

Това заглавие е на не много голямо студио, но изглежда много интересно. Вие сте Джеси Фейдън, млада жена с проблемно минало. Вие ставате новият директор на Бюрото по контрол – нашата първа линия за изследване и борба срещу свръхестествени врагове, заплашващи съществуването ни, като Хис. Вие ще откриете тайните дейности на агентите от бюрото и ще изследвате странните и променящи се зали на щаб-квартирата, „Най-старата къща“. Играта се състои в изследване, пъзели и бой (като телекинезата на Джеси май е основното оръжие). Очакваме тази игра догодина.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължава след рекламите

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата