man-of-steel04

Нов трейлър за „Мъж от стомана“

Генерал Зод отново ще е най-големият враг на Супермен.

Излезе ново клипче със сцени от поредния очакван летен блокбъстър със супергерой – „Мъж от стомана“. Трейлърът е фокусиран върху злодея на филма, Генерал Зод:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Кристофър Нолан определено не губи време в адаптирането на най-силните злодеи от франчайза. Генерал Зод е емблема за феновете на Супермен още от филма през 1980, когато кара големия герой да му се поклони. Определено ще е интересно да гледаме до какви измерения ще докара героя си актьорът Майкъл Шанън.

Най-накрая получаваме представа как биха се представили нашите военни срещу Криптонските войни. Не че е шокиращо, но везните не клонят в наша полза. Трейлърът потушава всякакви притеснения за епиката във филма и, за разлика от предишни адаптации, най-големият супергерой на Земята ще се изправи срещу равностоен противник. Фаора, дясната ръка на Зод, също не бива да бъде подценявана. Нейна е репликата „За всеки един, който ти спасиш, ние ще убиваме по още милион“.

Man of Steel излиза по кината на 14 юни, а в главните роли са Хенри Кавил, Майкъл Шанън, ЕЙми Адамс, Кевин Костнър и Лорънс Фишбърн. Режисьор е Зак Снайдър, а продуцент – Кристофър Нолан.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата