rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075-1

Нов трейлър за „Rogue One: История от Междузвездни войни“

Непоказвани досега кадри в поредния удар на маркетинговата кампания.

Първият трейлър за Rogue One: A Star Wars Story сякаш не отговори на високите очаквания, които хората имаха. Вторият успя да пооправи нещата и да зариби тук-таме хората. Третият беше още по-добър, но сякаш пак имаше недоволни. Този, който излезе преди около час, обаче, би трябвало вече тотално да ви убеди, че първият антологичен филм от вселената на „Междузвездни войни“ ще си струва гледането. Международният трейлър, макар и със субтитри, които едва ли можете да прочетете, направо бомбардира с чуждопланетни кадри и битки, като междувременно подчертава и личната история на главната героиня Джин Ерсо. Доста е добър, вижте го:

https://www.youtube.com/watch?v=CTl_Tt3dhPw

Напомняме официалната информация за главните герои:

  • Джин Ерсо (в ролята Фелисити Джоунс) е буйна, дръзка и гори от желание да влезе в битка срещу Империята. Свикнала да върши всичко сама, тя открива своето призвание в отчаяната мисия на бунтовниците.
  • Капитан Касиан Ендор (в ролята Диего Луна) е разузнавач от бунтовническия съюз с богат боен опит, спечелил уважението на бунтовническите войски с хладнокръвието и изобретателността си.
  • Соу Герера (в ролята Форест Уитакър) е ветеран от Войните на клонингите и водач на група бунтовници-екстремисти. Герера се е барикадирал на древния свят Джеда, където оказва продължителен отпор на имперската окупация. Под грубата му външност се крие харизматичен и загрижен лидер.
  • Боди Рук (в ролята Риз Ахмед) е изключителен пилот и техник. Практичен, но много неспокоен, Боди трябва да събере куража да се изправи срещу Империята.
  • Директор Орсън Креник (в ролята Бен Менделсон) ръководи високотехнологичните оръжейни разработки на Империята. Креник – жесток, но с блестящ ум – е обсебен от завършването на дълго отлагания проект за построяване на Звездата на смъртта, на който е заложил репутацията си.
  • K-2SO (Алън Тюдик) е препрограмиран имперски дроид по сигурността, който сега е лоялен на бунтовниците. Прагматичният дроид е ефективен агент под прикритие.
  • Чирут Имве (Дони Йен) вярва, че всички живи същества са свързани чрез Силата. Той е сляп, но въпреки това е изключително способен воин. Макар да не владее Силата, монахът воин е тренирал тялото си посредством интензивна физическа и психическа подготовка.
  • Бейз Малбус (Цзян Уен) е прагматичен войник, който се откроява с бабаитлък, контрастиращ на духовността и моралния компас на най-добрия му приятел Чирут Имве.

„Rogue One: История от Междузвездни войни” тръгва в кината на 16 декември 2016 на 3D, IMAX 3D и 4DX!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата