bernthal the punisher

Нов трейлър за The Punisher

Сериалът започва след по-малко от месец.

Искате ли да разберете повече за миналото на Франк Касъл в армията и превръщането му в Наказателя? А за това как то ще го преследва в настоящето? И способен ли е той да извърши още добри дела? Новият трейлър за сериала, посветен на „злодея“ от втори сезон на „Дявол на доброто“, загатва за тези въпроси и отговорите им в първи сезон на The Punisher.

https://www.youtube.com/watch?v=OMW_dPtm7Bo

Заедно с хубавия саундтрак и красивата Дебора Ан Ул, трейлърът показва и датата, на която епизодите ще бъдат качени в сайта на Netflix – 17 ноември. Впрочем, на същия ден по кината излиза „Лигата на справедливостта“, а 4 дни по-късно Hulu прави премиерата на Runaways. Средата на ноември ще е доста натоварена за почитателите на комиксови филми и сериали.

Освен този трейлър и обявената в него премиерна дата, напоследък не са излизали кой знае какви новини за „Наказателя“. В предстоящите 13 епизода Франк ще се изправи срещу конспирация, която стига много по-дълбоко от престъпното подземие на Ню Йорк, а Карън Пейдж и Микро (той ще е „хакерът“ в екипа на добрите, играе го Ебон Мос-Бачрач) ще му помагат. Засега не е сигурно дали събитията ще се развиват преди или след тези в „Защитниците“, но така или иначе Франк Касъл не е толкова свързан с Джесика Джоунс, Люк Кейдж и Дани Ранд, така че и в двата случая едва ли ще има препратки към The Defenders.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата