Witcher-Blood-Origin

Нов трейлър за The Witcher: Blood Origin

Минисериалът-предистория в света на „Вещерът“ показва нови кадри.

Все още не сме се възстановили от новината, че Хенри Кавил ще бъде Вещера още само един сезон, след което Лиъм Хемсуърт ще му вземе ролята. Мнозина са сърдити на Netflix, че допускат подобно кощунство. В интерес на истината, стрийминг платформата може и да не е виновна, ако Кавил просто е решил да се завърне към Супермен и да се отдаде на другите си проекти, които са по-доходоносни. Но никой не вярва, че продуцентите не носят вина, предвид грешките им със сериала, както и с много други продукции. Петицията да върнат Кавил в главната роля, а да сменят сценаристите на сериала, вече е набрала стотици хиляди подписи.

Така или иначе, засега сайтът продължава напред и си изпълнява програмата. Тя включва новия сериал „Вещерът: Произходът на кръвта“, който ще бъде нещо като предистория на „Вещерът“. Към него феновете и без друго вече се отнасяха със силно подозрение, но след развитието в сериала-майка хората вече открито си хейтят, макар и предисторията да не е излязла още. Даже може да се каже, че последният тийзър за нея не изглежда съвсем зле:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сюжетът се развива около 1200 години преди времето на Гералт, Йенефер и Сири, в елфския свят. The Witcher: Blood Origin ще разкаже за една забравена в тази вселена история – създаването на първия Вещер, както и събитията, довели до Пресичането на Сферите – събитието, при което чудовища, хора и елфи се смесват и стават едно.

В главната роля виждаме Мишел Йо, която много харесваме, но все пак се съмняваме дали ще е способна да спаси сериала, ако концепцията му е толкова ялова, колкото очакваме от Netflix.

Сериалът ще има 4 епизода и ще излезе баш на Коледа – 25 декември по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата