1 коментар
alcatraz&terranova

Нови трейлъри за есенните надежди на Fox

„Тера Нова“ и „Алкатраз“ вече са с трейлъри. Виждаме как изглежда светът през 2149, както и кои са изчезналите затворници от Алкатраз преди 50 години.

Ако и вие искате есента да дойде по-бързо, за да гледате двата нови сериала на Фокс (добре де, ние не искаме, обичаме си лятото! Пък и сериалите не изглеждат чак пък кой знае какво), то тези два трейлъра ще ви приближат до въпросния сезон. Както споменахме, идеята е „Тера нова“ и „Алкатраз“ да се излъчват в една и съща вечер един след друг. Затова и ви доставяме двата трейлъра по същия начин, един след друг.

 

http://www.youtube.com/watch?v=X6aNEIZwPFc

В трейлъра най-накрая виждаме как изглежда светът през 2149 година и гледката определено не е приятна. Човечеството се задушава от собствените си отрови, раждаемостта е ниска и изглежда сякаш на вида ни му се вижда края. Чудотворното спасение лежи в портала към далечното минало, където избрани хора отиват, за да променят бъдещето. Едно семейство прави нещо ужасно (което явно ще бъде тайната на сериала), за да се спаси и да започне отначало.

Очертава се актьорите Джейсън О`Мара, Шели Кон, Стивън Ланг и Кристин Адамс да ни въведат в свят, много подобен на „Изгубени“ – в по-голямата част от трейлъра актьорите се разхождат из гората или обсъждат семейните си драми, а динозаври почти не се показват, което навежда на мисълта, че и в сериала ще бъде същото. В „Изгубени“ пък най-интересната част – черното чудовище се показваше 2-3 пъти на сезон, а през останалото време героите бършеха сополи покрай драмите си или гледаха като застреляни, когато се разкриеше нова частичка от някоя ужасна тайна. Въпреки това, „Изгубени“ стана абсолютен хит, намери огромна база от фенове и в България, а телевизията явно залага много на „Тера нова“, така че засега няма причина новият сериал да сподели успеха на Lost.

 

http://www.youtube.com/watch?v=J_jAlFqvASU

Тук пък виждаме симпатичния дебелак Хърли, пак от „Изгубени“ (Хорхе Гарсия), Пол Джарет, Карина Андрюс и Джейсън Бътлър Харнър да се опитват да ни заинтригуват с това как преди 50 години изчезналите 302-ма затворника от Алкатраз се оказват в 2011 и то неостарели с нито ден. В типичния стил на Джей Джей Ейбрамс, тайните изобилстват, а въпросите са изписани дори в самия трейлър, в случай че не се заинтересуваме от тях сами – Кой е виновен за събитието, къде са били затворниците в продължение на 50 години? Това поне означава, че отговорите на тези въпроси може и да са интересни, а не че просто са прескочили във времето.

 

Е, така или иначе, все някога есента ще дойде, а и двата сериала изглеждат сякаш заслужават поне един шанс. Тъкмо, ако нямаме големи очаквания, може да се изненадаме приятно.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата